Kurzy angličtiny pre deti v IH Bratislava úspešne naučia vaše ratolesti po anglicky

Vhodný kurz angličtiny pre deti

Už dlhšie uvažujete nad tým, že svoje dieťa prihlásite na kurz angličtiny? V dnešnej dobe je anglický jazyk nutnosťou - jeho znalosť vyžadujú napríklad mnohí zamestnávatelia, a to nielen na Slovensku. Práve preto je s výučbou anglického jazyka najlepšie začať už v mladom veku.

Školská angličtina niekedy deťom nemusí stačiť. Má problémy s anglickým jazykom aj vaša ratolesť? Nemusíte si zúfať. Podobné ťažkosti sa dajú poľahky vyriešiť. Hoci mnohí tvrdia, že na zvládnutie jazyka je nutné nadanie, nie je to úplná pravda. Talent tvorí len obyčajných 10%, zvyšok je o individuálnom prístupe, práci a kvalitných vzdelávacích metódach.

 

Anglické kurzy s IH Bratislava sú tou správnou voľbou

IH Bratislava má k dispozícii 90 kvalifikovaných lektorov, ktorí pochádzajú až z 12 krajín sveta. Deťom sa na jazykových kurzoch dostane osobitého prístupu.

Zahraničný lektor dokáže v triede vytvoriť príjemnú medzinárodnú atmosféru. Maximálny počet študentov na kurze je 10, vďaka čomu každý dostane priestor na to, aby si precvičil konverzačné schopnosti či gramatiku. Študenti sú ďalej do skupín delení nielen podľa vedomostí, ale aj podľa veku.

V ponuke sa nachádzajú kurzy rozličných úrovní od A1 až po C1. Nezáleží teda na tom, či vaše dieťa už nejaké tie znalosti má, alebo je úplný začiatočník.

Jazyková škola používa najmä interaktívne učebnice, rôzne online zdroje, audio a video nahrávky. Materiály sú pripravené tak, aby udržali pozornosť vášho dieťaťa a naučili ho potrebné gramatické pravidlá.

 

Kurzy angličtiny pre deti

Start Right angličtina pre základné školy

Kurz prebieha na základných školách (ZŠ Hargašová, ZŠ Mudroňova, ZŠ Beňovského a 14 ďalších) a je teda určený pre žiakov prvých až deviatych ročníkov. Angličtina pre deti sa vyučuje dvakrát týždenne od septembra do júna. Pre prváčikov výučba prebieha najmä hravou formou, písanie sa stáva súčasťou až neskôr, v druhom ročníku. Vyššie ročníky, ktoré už majú lepšie znalosti jazyka, vyučuje okrem slovenského lektora aj anglický. V cene kurzu angličtina pre deti je navyše pre určité ročníky zahrnutý aj jazykový cambridgeský certifikát, ktorý potvrdí znalosti vášho dieťaťa.

 

Angličtina pre deti v IH Bratislava

Kurz angličtiny pre deti môže vaše dieťa navštevovať už od 5-tich rokov. Ak dieťa nie je úplným začiatočníkom, úvodným testom ho zaradíme do vhodnej skupiny. Na konci každého semestra deti otestujeme a percentuálne vyhodnotíme ich zručnosti (písanie, čítanie, počúvanie aj hovorenie).

Učebnice sú špecifické podľa znalostí a veku detí. Proces učenia prebieha tiež zábavnou formou. Žiaci sa môžu tešiť na rozličné hry a aktivity v anglickom jazyku. Dôraz je kladený tiež na rozvoj komunikácie, rozmanitosť a osobný prístup.

 

Angličtina pre tínedžerov v IH Bratislava

Kurz angličtiny pre tínedžerov od 13 do 17 rokov je vhodný najmä pre tých, ktorí sa chcú zlepšiť v angličtine.
Výučba prebieha dvakrát týždenne. Žiaci majú k dispozícii aj knižnicu, kde sa môžu venovať samoštúdiu. Pri splnení dochádzky a pri úspešnom zvládnutí testu obdržia tiež certifikát, ktorý potvrdí ich vedomosti.

 

Letné tábory s angličtinou

Pokiaľ ste ešte pre svoje dieťa nevymysleli zábavný a zároveň produktívny program na leto, denný tábor s angličtinou je presne tým, čo hľadáte. Tábor trvá celý týždeň. Deti si počas neho nájdu nových kamarátov, užijú si rôzne hry, pohybové aktivity a tvorivé dielne.

Ak máte doma tínedžera, prihláste ho na letný kurz angličtiny pre tínedžerov. Študenti si v tábore počas dlhých diskusií s rodeným Angličanom precvičia komunikačné schopnosti. Okrem iného ich čaká veľa zábavy v podobe netradičných hier. Kurzy sú aj v tomto prípade rozdelené podľa veku na dve skupiny, 12 až 13 rokov a 13 až 16 rokov.


Angličtina pre deti a tínedžerov