Odchádzate za vzdelaním do zahraničia? Budete potrebovať C1 Advanced certifikát

CAE certifikát v Bratislave

Ak aj vy patríte medzi študentov s ambíciou študovať na zahraničnej univerzite, jazyková škola International House Bratislava vám ponúka možnosť absolvovať cambridgeskú skúšku a získať C1 Advanced (CAE certifikát). Tento certifikát  je uznávaným dokladom o vašej jazykovej úrovni akceptovaný takmer všetkými európskymi univerzitami.
  


Ako si správne vybrať termín skúšky C1 Advanced

Ak plánujete študovať na zahraničnej univerzite a potrebujete certifikát z angličtiny C1, je čas vybrať si termín Cambridge skúšky v závislosti od dátumu, kedy potrebujete predložiť certifikát. Nezabúdajte, že  po absolvovaní skúšky musíte počítať s 8-10 týždňami, kým vám certifikát príde do vlastných rúk.
 


Ako sa môžem pripraviť na CAE certifikát

Pre tých, ktorí potrebujú prípravu na cambridgeské certifikáty International House Bratislava ponúka: Ak patríte medzi študentov, ktorí sú na C1 Advanced skúšku pripravení, možno vám stačí vyskúšať si vzorové testy C1 Advanced.

Ak nemáte istotu, či je vaša úroveň angličtiny na požadovanej úrovni C1, môžete si spraviť orientačný Cambridge online test.

Slovensko patrí medzi krajiny s najvyšším podielom mladých ľudí, ktorí odchádzajú za vzdelaním do cudziny. Podľa poslednej štúdie OECD až 18% Slovákov študuje vysokú školu mimo domova. Ak chcete medzi nich patriť, C1 Advanced (CAE) certifikát je tá správna voľba.


Viac o CAE certifikáte