Najkrajší vianočný darček? Darujte vzdelanie!

Darčekový poukaz na jazykový kurz - vianoce 2021


Čas vianočných nákupov je už tu. Behanie po obchodoch je dosť náročné, tak sem-tam vyberáme darčeky aj cez internet. Stále si však lámete hlavu nad tým, čo by vašich blízkych potešilo a pritom im chcete podarovať niečo viac? Niečo, čo využijú aj v budúcnosti? Čo tak vzdelanie!

Či už chcete obdarovať niekoho, kto si túži zlepšiť svoju úroveň angličtiny, nemčiny, či sa chce naučiť napríklad ruštinu či španielčinu od úplného začiatku, darovať mu môžete jazykový kurz prezenčne v našich priestoroch od nového roka alebo Live online.

 

Aké ďalšie možnosti máte teda na výber?

Ak si nie ste istí možnosťou navštevovania kurzu priamo v jazykovej škole IH Bratislava, môžete svojim blízkym podarovať online jazykový kurz, kde máte tiež širokú ponuku s rôznym zameraním.


Darovať môžete online kurz angličtiny IH Campus, v rámci ktorého máte okrem študijného materiálu k dispozícii aj množstvo článkov na viacerých úrovniach jazyka a iných doplnkových materiálov.

Pripravujú sa vaši blízki na medzinárodnú skúšku?
Darujte im Live online prípravný kurz na B2 First (FCE) alebo C1 Advanced (CAE), kde získajú prehľad, čo ich na skúške čaká, čo si treba dobrať a neminú ich rôzne tipy, aby skúšku ľahšie zvládli.
 

Stále si nie ste istý výberom vhodného kurzu?

Darujte svojim blízkym darčekovú poukážku, sumu si zvoľte sami. Určite svojich blízkych potešíte :)
 

Ak si želáte kúpiť darčekovú poukážku, ozvite sa nám.


Krásne sviatky vám želá
tím International House Bratislava