Ako si vybrať vhodný kurz angličtiny?

Ovocie - ako si vybrať kurz angličtiny

Rozhodli ste sa zdokonaliť v anglickom jazyku? V dnešnej dobe je angličtina takpovediac nutnosťou. Ide o druhý najrozšírenejší jazyk na svete, ktorý využijete nielen v anglicky hovoriacich krajinách, ale všade po svete. Vyberať si môžete z rozličných druhov kurzov: kurzov vhodných pre deti, tínedžerov aj dospelých.

 

Prihláste svoje dieťa na anglický jazyk

Má vaše dieťa v škole problémy s angličtinou? Neváhajte a prihláste ho na vhodný jazykový kurz. Zvládnutie anglického jazyka mu otvorí mnoho dverí a ponúkne ešte viac príležitostí. Na výber máte zo širokej škály kurzov pre deti a tínedžerov. Ponúka sa vám polročný kurz, ktorý prebieha počas jesenných a zimných mesiacov v popoludňajších hodinách. Jazykové kurzy sú vhodné ako pre úplných začiatočníkov, tak pre jazykovo zdatnejších žiakov. Navyše, deti majú aj možnosť získať cambridgeský certifikát.

Pokiaľ premýšľate, kde váš syn či dcéra strávi časť svojho leta, zvážte možnosť letného anglického tábora. Vaše ratolesti vďaka bohatému programu zažijú pod dohľadom skúsených lektorov angličtiny mnoho zábavy a precvičia si jazyk. Kurz trvá celých päť dní. Ak majú vaše deti viac ako 12 rokov, môžete ich prihlásiť na letné poldenné kurzy pre tínedžerov. Pokročilejší kurz im zaiste vylepší komunikačné schopnosti a zbaví ich strachu a ostychu.

 

Zdokonaľte sa v angličtine aj vy

Kurz všeobecnej angličtiny
Chcete si oprášiť staré vedomosti z angličtiny, prekonať strach z hovorenia alebo sa zdokonaliť v gramatike? Neváhajte a prihláste sa na kurz angličtiny. Vďaka lektorom, ktorí pochádzajú z rozličných krajín po celom svete, sa z učenia angličtiny stane kultúrny zážitok. Študenti sa určite potešia prázdninovým intenzívnym kurzov, ktoré prebiehajú buď v skorých ranných, alebo v podvečerných hodinách. Kurzy angličtiny sa delia na úrovne, a tak si na svoje prídu aj úplní začiatočníci.

Navštevovať môžete aj extenzívny semestrálny kurz, na ktorom budete mať minimálne raz týždenne možnosť precvičiť si angličtinu so zahraničným lektorom. Kurzy sú všestranné a orientujú sa na: písomný prejav, gramatiku, čítanie, počúvanie a čo je najdôležitejšie aj samotnú komunikáciu.

Kurz všeobecnej angličtiny je vhodný nielen pre študentov, ale aj pre tých, ktorí si jazykové schopnosti potrebujú vycibriť kvôli práci.

Konverzačné kurzy
Gramatika vám celkom ide, ale v konverzácii zaostávate? Chceli by ste počas rozhovorov reagovať pohotovejšie a získať širšiu slovnú zásobu? V tom prípade je skvelou voľbou konverzačný kurz v angličtine, kde sa vám jazyk zaručene rozviaže. Na každej hodine sa preberajú odlišné témy, v kurzoch teda môžete, po úspešnom zvládnutí toho prvého, pokračovať.

 

Dosiahnite úspech v práci s obchodnou angličtinou

V súčasnosti je základná úroveň angličtiny požadovaná takmer v každej firme. Ako zamestnanec ste sa už možno v podobnej situácii ocitli aj vy. Vďaka vymoženostiam modernej doby však nemusíte tento problém zvládať sami. Prihláste sa na kurz obchodnej angličtiny. Kurz sa zaoberá „pracovnými“ témami. Zameriava sa na rozširovanie slovnej zásoby a gramatiky a ich nasledovné praktické využitie. Naučíte sa, ako robiť rozhodnutia a riešiť problémy, ako sa správať na pracovnom stretnutí alebo ako zvládať emailovú korešpondenciu so zahraničnými partnermi a zákazníkmi.

Po kurze bude pre vás odborná angličtina hračkou. Vďaka nemu získate možnosť pracovať aj v zahraničnej firme alebo medzinárodnej spoločnosti na Slovensku.

Dajte zbohom všetkým obmedzenia. Prihláste sa na jeden z kurzov a my vám pomôžeme dosiahnuť vaše ambície.