Ako sa naučiť angličtinu rýchlo?

Zahraničné pobyty Anglicko a Malta

Môžeme popísať veľa teoretických faktov, metodologických postupov a môžeme dokonca aj diskutovať a argumentovať, ktorý spôsob štúdia jazyka je najlepší. Realita je však oveľa prozaickejšia.
 

Najúčinnejší spôsob štúdia jazyka je v krajine, kde sa hovorí jazykom, ktorý študujete.

Táto skutočnosť nás priviedla k rozhodnutiu ponúknuť zahraničné jazykové pobyty hlavne pre našich študentov, ale aj pre širokú verejnosť od 12-17 rokov.



Prečo ísť s IH Bratislava na zahraničný jazykový pobyt?

Naša jazyková škola je súčasťou medzinárodnej siete škôl IHWO, ktorá združuje školy v 150 krajinách na celom svet. Tieto školy ponúkajú veľmi kvalitné letné jazykové pobyty v atraktívnych lokalitách.
Vybrali sme pre vás dve zaujímavé lokality pre letný jazykový kurz. Vo Veľkej Británii  mesto Shrophire  (Ellesmere College) a na Malte mesto San Gwann.



V čom je pridaná hodnota zahraničných jazykových pobytov s IH Bratislava?

Zabezpečíme pre vaše deti kompletnú starostlivosť: ubytovanie, stravu  transfer z letiska,  slovenského delegáta počas trvania pobytu a letenky.  A ešte oveľa viac.
Vo Veľkej Británii majú študenti možnosť vybrať si z poobedných aktivít 6 hodín s profesionálnymi trénermi. Na výber sú skutočne zaujímavé činnosti: golf, tenis, futbal, basketbal, fotografovanie, divadlo, tanec, umenie a dizajn a plávanie. Samozrejmosťou sú výlety do Liverpoolu a okolia.

Pre študentov, ktorí uprednostňujú slnko, teplo a more je výbornou voľbou jazykový pobyt na Malte neďaleko pláže St Julians’ Bay alebo Spinola Bay. Tí, ktorí obľubujú vodné parky, môžu sa vydať do neďalekého zábavného aquaparku Splash &  Fun.

Vaši tínedžeri si nielen zlepšia rýchlo svoju angličtinu, ale odnesú si množstvo nezabudnuteľných zážitkov.


Informovať sa môžete aj v zápisovej kancelárii našej školy na skola(at)ihbratislava.sk alebo aj telefonicky.
Sme pripravení vám odpovedať na vaše otázky.