5 dôvodov, prečo študovať jazyky v lete



Leto sa blíži, tešíme sa na dovolenky. Avšak leto je aj skvelý čas na štúdium jazykov. Prečo je tomu tak?

 

Kurzy sú kratšie a intenzívnejšie

Ak ste sa rozhodli, že potrebujete oprášiť svoju angličtinu alebo iný jazyk, prípadne dotiahnuť určité nedostatky, leto je ten správny čas. V ponuke sú okrem klasických kurzov aj ranné alebo večerné intenzívne kurzy, ktoré sú na oprášenie jazyka ideálne.
 


Vybehnite zo svojich zabehnutých koľají

Ak nestíhate počas roka navštevovať kurz kvôli rôznym pracovným povinnostiam, letné obdobie býva spravidla trochu voľnejšie aj v práci. Však všetci dovolenkujú, nie? Tak prečo nevyužiť svoj čas, nezmeniť zabehnutý režim a nenaučiť sa niečo nové?

 

Zoznámte sa s novými ľuďmi

Áno, jazykové kurzy, obzvlášť tie letné, sú skvelý spôsob, ako sa zoznámiť s novými ľuďmi vo svojom veku a s podobnými záujmami. Po kurze nemusíte utekať domov, ale s novou partiou vyrazte do mesta. Však ste v centre Bratislavy, vonku je príjemne teplo a naokolo je množstvo letných terás.

 

Kurzy sú lacnejšie

Semestrálne kurzy obsiahnnu veľa hodín, takže sa zdajú byť drahé. Na druhej strane tie letné sú kratšie a teda príjemnejšie pre vašu peňaženku.

 

Nemusíte si kupovať knihy

Keďže letné kurzy sú kratšie a nepokryjú celú úroveň ani učebnicu, v rámci letných kurzov si nemusíte kupovať žiadnu knihu. Lektori prinesú na každú hodinu pestré interné materiály.


Dôvodov na navštevovanie letných kurzov je ešte oveľa viac. Ak by ste ich chceli zistiť sami, vyberte si z našej ponuky kurzov a dajte nám potom vedieť:)

Aktuálna ponuka kurzov